Audit Školení HACCP Cognita s.r.o.


Vypracování HACCP příručky
Provedení vnitřního auditu
Školení hygienického minima
Konzultace změn zákoníku práce

KRITÉRIA A POŽADAVKY NA KOMODITY

VYHLÁŠKA č. 326/2001 Sb.
o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
  326/2001 Sb. ke stažení (325kB)

 

VYHLÁŠKA č. 194/2004 Sb.
o způsobu provádění klasifikace jatečně upravených těl jatečných zvířat a pod-mínkách vydávání osvědčení o odborné způsobilosti fyzických osob k této činnosti
  194/2004 Sb. ke stažení (87kB)

 

VYHLÁŠKA č. 77/2003 Sb.,
kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje
  77/2003 Sb. ke stažení (465kB)

 

VYHLÁŠKA č. 329/97 Sb.
o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro škrob a výrobky ze škrobu, luštěniny a olejnatá semena
  329/97 Sb. ke stažení (155kB)

 

VYHLÁŠKA č. 330/97 Sb.
o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čaj, kávu a kávoviny
  330/97 Sb. ke stažení (161kB)

 

VYHLÁŠKA č. 331/97 Sb.
o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro koření, jedlou sůl, dehydratované výrobky a ochucovadla a hořčici
  331/97 Sb. ke stažení (101kB)

 

VYHLÁŠKA č. 157/2003 Sb.,
kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování
  157/2003 Sb. ke stažení (392kB)

 

VYHLÁŠKA č. 333/97 Sb.
o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta
  333/97 Sb. ke stažení (219kB)

 

VYHLÁŠKA č. 76/2003 Sb.,
kterou se stanoví požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové bonbony
  76/2003 Sb. ke stažení (334kB)

 

VYHLÁŠKA č. 335/97 Sb.
o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro nealkoholické nápoje a koncentráty k přípravě nealkoholických nápojů, ovocná vína, ostatní vína a medovinu, pivo, konzumní líh, lihoviny a ostatní alkoholické nápoje, kvasný ocet a droždí
  335/97 Sb. ke stažení (366kB)

 

VYHLÁŠKA č. 275/2004 Sb.
o požadavcích na jakost a zdravotní nezávadnost balených vod a o způsobu jejich úpravy
  275/2004 Sb. ke stažení (117kB)


Kontaktní údaje:
HACCP Cognita s.r.o., Žitomírská 498/8, 101 00, Praha 10, Tel. kancelář: 775 733 385,
Tel. Auditor: 737 964 749 (telefonní kontakt určen výhradně pro komunikaci se zákazníky),
E-mail: haccp@cognita.cz WWW: www.cognita.cz