Audit Školení HACCP Cognita s.r.o.


Vypracování HACCP příručky
Provedení vnitřního auditu
Školení hygienického minima
Konzultace změn zákoníku práce

ZÁKLADNÍ VYHLÁŠKY A ZÁSADY

VYHLÁŠKA č. 110/97 Sb.
Zákon o potravinách a tabákových výrobcích
  110/97 Sb. ke stažení (312kB)

 

VYHLÁŠKA č. 137/2004 Sb. (včetně změn z vyhlášky 602/2006 Sb.)
O hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných
  137/2004 Sb. ke stažení (84kB)

 

VĚSTNÍK MZE 2/2010
Všeobecné požadavky na systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP) a podmínky pro jeho certifikaci
  VĚSTNÍK Ministerstva zemědělství Čr 2/2010 ke stažení (602kB)

 

KODEX ALIMENTARIUS
Kodex hygienických pravidel pro předvařené a vařené potraviny ve veřejném stravování
  KODEX ALIMENTARIUS ke stažení (164kB)


Kontaktní údaje:
HACCP Cognita s.r.o., Žitomírská 498/8, 101 00, Praha 10, Tel. kancelář: 775 733 385,
Tel. Auditor: 737 964 749 (telefonní kontakt určen výhradně pro komunikaci se zákazníky),
E-mail: haccp@cognita.cz WWW: www.cognita.cz